MOOI Institute is dé ultieme en meest complete beautysalon van Rotterdam en omstreken. Wij doen echt alles op het gebied van beauty en alle behandelingen voeren we in onze eigen salon uit. Zoekt u een permanente make up artist? kapper in Rotterdam? Dan gaat u naar MOOI Institute. Visagie in Rotterdam gezocht? U kunt bij ons terecht. Uzelf trakteren op een manicure of pedicure in Rotterdam?

U komt tot rust bij MOOI Institute. Een echt goeie nagelstylist in Rotterdam vindt u ook bij ons en u kunt zelfs bij MOOI Institute terecht om uw tanden te bleken in Rotterdam. Maar dat is nog steeds niet alles en dat betekent dat MOOI Institute de meest allesomvattende beautysalon is waar u gemakkelijk behandelingen en afspraken kunt combineren. Hoe relaxed is dat? Bekijk gauw al onze diensten en maak direct een afspraak (of meer)!

Onze diensten

Overzichtelijk op een rij kunt u voor de volgende behandelingen en diensten bij ons terecht:

Voor meer informatie over bijvoorbeeld ons aanbod schoonheidsbehandelingen kunt u onze website raadplegen.

Het beautysalon in Rotterdam

MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Wat MOOI Institute daarnaast uniek maakt, is dat het een plek is waar u met het hele gezin naartoe kunt. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kunt u zelf genieten van een massage terwijl uw echtgenoot even onder de zonnebank gaat. Dat maakt een afspraak bij MOOI Institute niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken!

U kunt MOOI Institute kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Door Trendaller en Freshhh zijn wij uitgeroepen tot de top 10 beautysalons van Rotterdam.

Kwaliteit staat voorop

Met 6 gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers verzorgen wij samen alle beautybehandelingen en diensten. Naast de kwaliteit en expertise van onze medewerkers kunt u rekenen op kwalitatieve merken. Zo maakt onze kapper in Rotterdam gebruik van merken als Redken en Kérastase. Voor de visagie in onze salon in Rotterdam gebruiken we mooie merken als M.A.C. Cosmetics, Bobbi Brown, Kat von D Beauty en Make-up Studio Professional Make-up. Onze nagelstylisten gebruiken ook enkel topmerken zoals CND Shellac en O.P.I. voor de beste resultaten.

De schoonheidssalon van MOOI Institute biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon, inclusief het gebruik van vooraanstaande merken. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor wittere tanden; al onze diensten worden precies op uw wensen en behoeften afgestemd, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past. Wat dacht u van permanente make up? Ons gediplomeerde Permanente Make up (PMU) artist is een zeer ervaren schoonheidsspecialist met kennis van de huid. Bij haar kunt terecht voor uw wenkbrauwen, lipcontour, eyeliner en vele andere technieken.

Voor onze schoonheidsbehandelingen hebben we gekozen voor de merken Dermalogica en IMAGE skincare. Met Adore Your Smile by Peau d’Or zorgen we voor een 100% natuurlijke en pijnloze methode voor het witten van uw tanden in Rotterdam.

Maak een afspraak bij het beautysalon van Rotterdam

Wilt u direct een afspraak maken voor één of meer behandelingen? Dat kan door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen voor een afspraak wanneer u specifieke wensen heeft. Wilt u meer informatie over een dienst of behandeling? Stel je vraag gerust via onze website. Bekijk ook vast ons prijzenoverzicht op de website. U bent van harte welkom bij MOOI Institute in Rotterdam!