MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Kapper in Blijdorp nodig?

Kan uw haar goed een knipbeurt gebruiken of wilt u door een professional uw haar mooi laten opsteken voor een bijzondere gelegenheid? Dan kunt u terecht bij MOOI Institute, kapper nabij Blijdorp. Onze kappers zijn echte professionals met jarenlange ervaring. U betaalt echter zeker niet de hoofdprijs. U betaald voor kwaliteit en kwaliteit hoeft niet duur te zijn bij MOOI Institute. Voor een ervaren kapper kunt u bij ons terecht. Wilt u zeker weten dat er plek voor u is? Maak dan een afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen of via ons boekingssysteem een afspraak inplannen.

Kwaliteit voor uw geld

De specialisten van MOOI Institute zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

De expertises binnen MOOI Institute

Met 6 gedreven medewerkers verzorgen we alle diensten bij MOOI Institute. Wij hebben voor elke dienst of behandeling gekozen voor kwalitatieve merken. Komt u voor onze kapper nabij Blijdorp? Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Daarbij maken we gebruik van de merken Redken en Kérastase. Laat u uw haar opsteken voor een bijzondere gelegenheid? Dan kunt u een bezoek aan de kapper combineren met visagie. Onze visagisten zorgen voor adembenemende resultaten met merken zoals M.A.C., Make-up Studio Professional Make-Up, Bobbi Brown en Kat Von D Beauty. Ook voor bruidsmake-up kunt u in onze beautysalon terecht.

Wanneer u gaat trouwen kunt u alles aan beautybehandelingen in onze salon combineren. Zo kunt u bij MOOI Institute ook uw tanden laten bleken en u kunt hier terecht voor uw manicure en pedicure. Voor de manicure en pedicure hebben we ervoor gekozen om te werken met O.P.I. en CND Shellac. Uw pedicure combineren met een schoonheidsbehandeling? Bekijk in de prijzenlijst welke behandelingen wij aanbieden. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken onze specialisten gebruik van professionele merken, namelijk IMAGE skincare en Dermalogica.

Onze diensten

Overzichtelijk op een rij kunt u voor de volgende behandelingen en diensten bij ons terecht:

  • Kapper
  • Visagie
  • Manicure & pedicure
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Ontharing

Voor meer informatie over bijvoorbeeld ons aanbod schoonheidsbehandelingen kunt u onze website raadplegen.

Maak een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken bij onze kapper nabij Blijdorp of voor een combiafspraak met andere behandelingen? Dat kan door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen voor een afspraak wanneer u specifieke wensen heeft. Wilt u meer informatie over een dienst of behandeling? Stel je vraag gerust via onze website. Bekijk ook vast ons prijzenoverzicht op de website. U bent van harte welkom bij MOOI Institute!

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: