MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Kapper in Crooswijk gezocht?

Bent u op zoek naar een kapper in Crooswijk? Voor een zeer ervaren kapper in omgeving Crooswijk kunt u terecht bij MOOI Institute; het meest complete beautyhuis. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een bezoek aan de kapper, maar ook voor vele andere behandelingen. En dat leuk, want zo kunt u diverse beautybehandelingen met elkaar combineren of u kunt makkelijk samen met een vriendin of je moeder naar dezelfde salon, ondanks dat jullie een andere beautybehandeling ondergaan. Bij House 4 Beauty kan alles! Heb je een vraag of wil je weten wat we allemaal aanbieden naast de kapper nabij Crooswijk? Bekijk dan gerust onze website en maak eventueel direct online een afspraak.

Pure weldaad voor het haar

Onze kapper heeft een zeer ruime ervaring en kan ontzettend veel met uw haar. We zijn zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste en meest recente haartrends, zodat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u iets nieuws wilt uitproberen. Wilt u uzelf the blunt cut aanmeten of een stoer kort & androgyn model? Of liever een kleurtje zoals bronde? Wij zijn ook bekend met de technieken (copper) balage, ombre en flamboyage. Kortom, onze kapper kan u vast helpen aan een fantastische nieuwe coupe!

Voor het beste resultaat werkt MOOI Institute met de beste merken. Onze kapper nabij Crooswijk werkt daarom met merkken als Redken en Kérastase. Redken biedt schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatie en wetenschap. Het merk inspireert stylisten op het gebied van educatie, innovatieve producten en creativiteit. Kérastase gelooft in de ultieme ervaring van mooi haar, net als wij. Kérastase is een op en top Frans haarverzorgingsmerk dat staat voor kwaliteit en luxe, wat perfect past bij wat MOOI Institute haar klanten wil bieden: de optimale beautybeleving.

Bekijk de prijslijst voor onze knip- en kleurprijzen en om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Vele behandelingen zijn mogelijk wanneer u ons goed uitlegt wat uw wensen zijn.

De meest complete beautyservice

MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Overzichtelijk op een rij kunt u voor de volgende behandelingen en diensten bij ons terecht:

Voor meer informatie over bijvoorbeeld ons aanbod schoonheidsbehandelingen kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen. U mag natuurlijk ook altijd even langskomen in ons beautyhuis. Dan zult u gelijk de warme sfeer in onze salon ervaren.

Maak een afspraak

Kan uw haar wel een knipbeurt gebruiken, bent u toe aan een nieuw kleurtje of wilt u een complete nieuwe coupe? Dan bent u van harte welkom in de kapsalon van MOOI Institute. U kunt makkelijk online een afspraak maken bij onze kapper nabij Crooswijk of ons bellen (010 2126044).

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: