Bent u op zoek naar een beautysalon, een pedicure salon of een kapper in Zevenkamp? Als u toch van plan bent een bezoek aan al deze salons te brengen, dan is het best fijn als u bij één en dezelfde salon terecht zou kunnen, toch? Dat kan ook, bij MOOI Institute! MOOI Institute is een uniek concept waarin alles in één beautyhuis gevestigd zit. MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. We bieden onze klanten een totaalervaring als het om beauty en verzorging gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs en nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Afspraken combineren

MOOI Institute is dé ultieme en meest complete beautysalon van Rotterdam en omstreken. Wij doen echt alles op het gebied van beauty en alle behandelingen voeren we in onze eigen salon uit. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en behandelingen:

  • Kapper
  • Manicure & pedicure
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Visagie

Over MOOI Institute

In 2016 heeft MOOI Institute haar deuren geopend. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze werken vanuit MOOI Institute. Zo waarborgen dat we onze klanten altijd uiterste kwaliteit kunnen bieden binnen al onze diensten. U krijgt bij ons de beautyservice die u verdiend. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. pedicure en kapper is gevestigd nabij Zevenkamp in Rotterdam Hillegersberg. Ook als u niet in de buurt van Rotterdam woont, kunt u MOOI Institute kennen. Enkele van onze experts heeft u kunnen bewonderen op tv op RTL 5 en RTL 4 en in het blad Lifestyle Magazine. Waarom? Omdat een aantal van onze innovatieve behandelingen zo vernieuwend en interessant is, dat het programma Lifestyle Experience onze behandelingen wilde uitlichten op tv om te delen met Nederland. Vanuit heel het land komen er dan ook klanten naar onze salon.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een behandeling in ons beautyhuis? Breng een bezoek aan onze visagiste, nagelstyliste, masseuse of kapper nabij Zevenkamp en komt genieten en ontspannen. Gaat u trouwen? Dan biedt onze beautyhuis zeker uitkomst, want alles wat u nodig heeft, vindt u onder één dak. Wel zo makkelijk! Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak naar keuze!