MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Op zoek naar een kapper in Rotterdam Noord?

Wanneer u een kapper in Rotterdam Noord zoekt is belangrijk dat u altijd kiest voor een kapper met veel ervaring en kennis. Op deze manier weet u zeker dat u goed wordt geholpen én het beste resultaat krijgt. Kies voor MOOI Institute en reken op onze ervaren en deskundige aanpak. U kunt er bij ons altijd op rekenen dat u goed wordt geholpen door onze ervaren kappers.

Wij helpen u graag bij het stylen, verven en knippen van uw haar. Het is ook mogelijk om bij ons te komen voor een gehele make-over wilt. MOOI Institute werkt alleen maar met ervaren en gediplomeerde kappers. Hierdoor kunt u vertrouwen op het mooiste resultaat en een correcte werkwijze.

Over de kapper in Rotterdam Noord

MOOI Institute is hét beautyhuis en bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van schoonheid! Alle experts hebben wij onder één dak: visagisten, kappers, nagelstylisten, masseurs en schoonheidsspecialisten. Het is ons doel om u uw stralend de deur uit te zien lopen! Bij MOOI Institute kunt u vertrouwen op deze voordelen:

  • Persoonlijk advies;
  • Het gehele gezin kan bij ons terecht;
  • Professionele en vakkundige experts;
  • Jarenlang ervaring;
  • Scherpe tarieven.

MOOI Institute is u van dienst!

MOOI Institute werkt, als kapper in Rotterdam Noord, altijd met de beste producten. U kunt denken aan producten van de merken Redken en Kératase. Wij weten dat ieder haartype vraagt om een andere behandeling en aanpak.

We houden daar altijd rekening mee! Doordat we veel ervaring en kennis hebben, kunnen wij u goed adviseren en helpen. Uw haar wordt zoals u dat voor ogen hebt! MOOI Institute staat voor u klaar.

Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om uw beautywensen in vervulling te laten gaan. Of u nu komt voor een pedicure, laserbehandeling, kapbeurt of gezichtsbehandeling.

Maak direct een afspraak bij MOOI Institute!

Zoekt u een kapper in Rotterdam Noord? Kom dan bij ons naar de kapper! Maak direct een afspraak! U kunt naast een afspraak bij onze kapper in Rotterdam Noord, ook direct een afspraak plannen voor het bleken van uw tanden of voor een heerlijke pedicure. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u daar een afspraak voor maken? Dat is ook mogelijk! Bekijk de prijzen op de website en maak een afspraak. We verwelkomen u graag in ons beautyhuis.

%d bloggers liken dit: