MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Kapper in Rotterdam West met jarenlange ervaring

Wilt u naar de beste kapper in Rotterdam West? Het is belangrijk dat u kiest voor een kapper met veel ervaring, want hierdoor weet u zeker dat u goed wordt geholpen. Bij MOOI Institute bent u aan het juiste adres! U kunt er bij ons altijd op vertrouwen dat u uitstekend wordt geholpen en het beste resultaat krijgt. Wij kunnen u helpen wanneer u uw haar wilt laten stylen, verven, knippen of wanneer u een gehele make-over wilt.

House 4 Beauty werkt alleen maar met ervaren en gediplomeerde kappers. Hierdoor kunt u vertrouwen op het mooiste resultaat en een correcte werkwijze.

Over MOOI Institute

Wie is MOOI Institute? Wij zijn hét beautyhuis waar u voor allerlei verschillende diensten op het gebied van schoonheid terecht kunt. Zo hebben we alle experts onder één dak: visagisten, kappers, nagelstylisten, masseurs en schoonheidsspecialisten. Het is ons doel om u uitstekend te helpen én uw stralend te zien!

Bij MOOI Institute kunt u vertrouwen op de onderstaande voordelen:

MOOI Institute is u van dienst!

MOOI Institute werkt, als kapper in Rotterdam West, altijd met de beste producten. Voor deze producten kunt u denken aan de merken Redken en Kératase. Wij weten dat ieder haartype weer vraagt om een andere behandeling.

Daar houden wij altijd rekening mee! Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij u altijd adviseren en helpen. Uw haar wordt zoals u dat voor ogen had! MOOI Institute staat voor u klaar.

Maak direct een afspraak!

Zoekt u een kapper in Rotterdam West? Wilt u bij MOOI Institute naar de kapper? Maak direct een afspraak! U kunt naast een afspraak bij onze kapper in Rotterdam West, ook direct een afspraak plannen voor het schoonheidsbehandelingen?

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u daar een afspraak voor? Dat kan ook! Bekijk de prijzen op de website en maak gelijk een afspraak. We verwelkomen u graag in ons beautyhuis.

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: