MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

De beste allround kapper in Rotterdam Zuid

Zoekt u een kapper in Rotterdam Zuid? Kies altijd voor een ervaren kapper, zodat u weet dat u goed zit. Bij MOOI Institute bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u er namelijk altijd op vertrouwen dat u uitstekend wordt geholpen en het beste resultaat behaald. U kunt bij MOOI Institute terecht voor wanneer u uw haren wilt verven, knippen of een totale make-over wilt. Doordat wij altijd werken met ervaren en gediplomeerde kappers, kunt u rekenen op de beste werkwijze en het mooiste resultaat. Op naar stralend haar!

Over MOOI Institute

MOOI Institute is hét beautyhuis voor alles op het gebied van schoonheid. Sinds 2016 zijn de deuren van House 4 Beauty geopend. Alle specialisten van MOOI Institute zijn dus gediplomeerd, gecertificeerd en hebben veel ervaring. We waarborgen de kwaliteit van onze diensten en dat is altijd terug te zien! Alle experts werken bij ons onder één dak: kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en masseurs. Ons doel is om u stralend en tevreden de deur uit te zien lopen. U kunt bij ons vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Professionele en vakkundige experts;
  • Het gehele gezin kan bij ons terecht;
  • Persoonlijk advies;
  • Jarenlang ervaring;
  • Scherpe tarieven.

MOOI Institute helpt u verder!

MOOI Institute werkt, als kapper in Rotterdam Zuid, alleen maar met de beste producten. De merken Redken en Kératase vindt u bijvoorbeeld bij ons terug. Wij begrijpen als geen ander dat ieder haartype weer vraagt om een andere behandeling. Daar houden wij altijd rekening mee en we adviseren en helpen u graag. Zo wordt uw haar precies zoals u voor ogen had. House 4 Beauty staat voor u klaar.

Maak een afspraak!

Zoekt u een kapper in Rotterdam Zuid? Wilt u bij MOOI Institute langskomen voor uw haar? Maak direct een afspraak! Op deze manier kunt u bijvoorbeeld ook twee afspraken combineren: een kappersbezoek en daarna het schoonheidsbehandeling, pedicure (of iets anders). Wilt u niet zomaar een afspraak bij de kapper, maar wilt u een afspraak omdat u binnenkort gaat trouwen? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We verwelkomen u graag in ons beautyhuis.

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: