MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Op zoek naar een professionele kapper in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een kapper in Rotterdam? Bij House 4 Beauty weet u dat u goed zit. Het is belangrijk dat u bij een kapper in Rotterdam er altijd op kunt vertrouwen dat u goed wordt geholpen en dat u met een kapsel naar huis gaat zoals u dat wilt. Bij House 4 Beauty kunt u terecht voor een knipbeurt, een nieuwe kleur of een gehele make-over. Wij werken alleen maar met gediplomeerde kappers en daardoor weten wij altijd hoe we uw haar het beste kunnen behandelen. Het resultaat? Uw haar straalt weer!

Over House 4 Beauty

Zoals onze naam het al zegt zijn wij hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Wij bieden u een uniek concept, doordat u voor allerlei verschillende gebieden omtrent beauty bij ons terecht kunt. Alle experts werken bij ons onder één dak: kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs en nagelstylisten. Het is ons doel om u stralend en tevreden te zien met het resultaat. U kunt bij ons rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Het gehele gezin kan bij ons terecht;
  • Professionele en vakkundige experts;
  • Jarenlang ervaring;
  • Persoonlijk advies;
  • Scherpe tarieven.

Over de kapper in Rotterdam!

Als kapper in Rotterdam werken wij alleen maar met de beste producten, waaronder Redken en Kératase. Beide merken staan voor schoonheid! Krachtige producten om ervoor te zorgen dat uw haar nog mooier wordt. Iedereen heeft weer ander soort haar en dat vraagt om een andere aanpak. Wij kunnen u hierin adviseren en helpen, zodat uw haar precies zo eruit komt te zien zoals u voor ogen hebt. House 4 Beauty staat voor u klaar.

Maak een afspraak bij een kapper in Rotterdam!

Zoekt u een kapper in Rotterdam? Lijkt het u wel wat om bij House 4 Beauty te komen voor uw haar? Maak dan direct een afspraak! Bij ons kunt u tevens terecht voor bijvoorbeeld een pedicure of het bleken van uw tanden. Ideaal: want zo hoeft u maar bij één schoonheidssalon een afspraak te maken. Gaat u binnenkort trouwen? Ook dan kunnen we u helpen met een mooi bruidskapsel. Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak. We verwelkomen u graag in ons beautyhuis.

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: