MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Laser ontharen Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede salon om u te laten ontharen in Rotterdam? Bij House 4 Beauty kunt u laser ontharen in Rotterdam. Dit doen wij middels SHR technologie. Dit is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Uw benen, bikinilijn, bovenlip of ander lichaamsdeel kunt u bij House 4 Beauty dus pijnloos en gemakkelijk laten ontharen. Voor definitief ontharen in Rotterdam kunt u direct een afspraak maken bij House 4 Beauty.

De voordelen van definitief ontharen in Rotterdam

Het geheim van de SHR techniek? De techniek beschadigt de haarfollikel. Een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, maakt de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt tot uitstekende resultaten. Dankzij het gebruik van de SHR technologie profiteert u van de volgende voordelen:

  • Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling;
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten;
  • Langdurig resultaat;
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken;
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen;
  • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige dele zoals gezicht, nek en bikinilijn;
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elk follikel wordt behandeld;
  • Veilige behandeling het hele jaar door.

Over House 4 Beauty

House 4 Beauty is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee House 4 Beauty werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

De schoonheidssalon van House 4 Beauty biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon, inclusief het gebruik van vooraanstaande merken. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor wittere tanden; al onze diensten worden precies op uw wensen en behoeften afgestemd, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past.
Voor onze schoonheidsbehandelingen hebben we gekozen voor de merken Dermalogica en IMAGE skincare. Met Adore Your Smile by Peau d’Or zorgen we voor een 100% natuurlijke en pijnloze methode voor het witten van uw tanden.

Afspraken combineren

Wat House 4 Beauty uniek maakt, is dat het een plek is waar u met het hele gezin naartoe kunt. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kunt u zelf genieten van een massage terwijl uw echtgenoot even onder de zonnebank gaat. Dat maakt een afspraak bij House 4 Beauty niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken! U kunt House 4 Beauty kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4). Waar wacht u nog op? Bekijk direct onze andere diensten om het definitief ontharen bij ons in Rotterdam te combineren met een andere afspraak voor uzelf en gezellig met een ander!

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken voor laser ontharen in Rotterdam? U kunt een afspraak voor een behandeling maken door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen voor een afspraak wanneer u specifieke wensen heeft. Wilt u meer informatie over een dienst of behandeling? Stel je vraag gerust via onze website. Bekijk ook vast ons prijzenoverzicht op de website. U bent van harte welkom bij House 4 Beauty in Rotterdam!

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: