Nagelstylist Rotterdam

Met de juiste nagelverzorging komt u altijd goed voor de dag. Uw handen weerspiegelen hoe verzorgd u bent en zijn uw visitekaartje. Daarom zijn mooie, sterke, verzorgde nagels onmisbaar voor een verzorgd en net uiterlijk. Als u op zoek bent naar een nagelstylist in Rotterdam, weet dan dat u voor uw nagelstyling terecht kunt bij MOOI Institute. De nagelstylisten van MOOI Institute weten precies wat nodig is om het optimale uit uw nagels halen en ze te laten stralen op de manier zoals u wenst. Of u nu natuurlijk verzorgde nagels wilt, een French manicure of voorzien wilt worden van prachtige nailart; de nagelstylist in Rotterdam is expert op het gebied van nagelverzorging! Bij MOOI Institute kunt u uw nagels prachtig ‘aankleden’ met de mooiste kleuren en subtiele versiering.

Vooraanstaande merken

Om tot de beste resultaten te komen is het gebruik van vooraanstaande merken een vereiste. De nagelstylisten van House 4 Beauty kiezen daarom voor O.P.I en CND Shellac voor de manicurebehandelingen. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels. De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren.

CND Shellac staat garant voor wekenlang plezier van prachtige stevige nagels. Het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid, werkelijk alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

Manicure van kwaliteit

Wilt u een manicure van kwaliteit door een nagelstylist in Rotterdam die echt verstand heeft van nagelverzorging? MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag. Wij vervullen uw beautywens in ons beautyhuis en laten u volledig ontspannen. De specialisten van MOOI Institute zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Zo zorgen we ervoor dat we altijd manicuren van kwaliteit kunnen verzorgen en dit geldt ook voor al onze andere diensten.

Naast nagelstyling kunt u nog voor veel meer andere beautybehandelingen bij MOOI Institute terecht. MOOI Institute is hét beautyhuis waar u echt van alles op beautygebied kunt vinden. Of u nu komt voor een laserbehandeling, kapbeurt of gezichtsbehandeling: MOOI Institute zal er alles aan doen om u van de perfecte beautyservice te voorzien. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Kapper
  • Visagie
  • Manicure & pedicure
  • Nagelstylisten
  • Schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak

Wilt u bij MOOI Institute een afspraak maken met een nagelstylist in Rotterdam? U kunt direct online een afspraak maken of ons telefonisch bereiken op 010 2126044. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u graag meerdere beautybehandelingen wil combineren. Dan planning wij de afspraken passend voor u in!