MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Pedicure Bergschenhoek

Op zoek naar een specialist in pedicure in Bergschenhoek of omgeving? Dan bent u van harte welkom bij MOOI Institute. MOOI Institute is een zeer uitgebreide beautysalon die onder andere manicures & pedicures nabij Bergschenhoek verzorgd. Kom in ons beautyhuis helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicurebehandeling. Bij MOOI Institute kunt u genieten van een pedicure en meer! U kunt namelijk naast een pedicurebehandeling ook bij ons terecht voor vele andere beautydiensten.

Ontspan tijdens onze pedicurebehandeling

Tijdens een pedicurebehandeling kunt u volledig tot rust komen. Verzorgde voeten en nagels geven uw zelfvertrouwen een boost. Dat is logisch, want het voelt heerlijk om verzorgde nagels en zachte voeten te hebben. Onze gediplomeerde pedicurespecialisten voorzien u graag van heerlijk verzorgde voeten die gezien mogen worden.

Bij MOOI Institute kunt u uit verschillende pedicures kiezen. Van een voeten spa met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. U kunt altijd uw wensen bij ons aangeven. We hanteren standaardprijzen voor combinaties van behandelingen naar keuze voor uw pedicurebehandeling. Er is in ieder geval heel veel bij MOOI Institute mogelijk voor uw pedicure nabij Bergschenhoek.

Over MOOI Institute

In het beautyhuis MOOI Institute in Rotterdam Hillegersberg komt alles op het gebied van schoonheid samen. We bieden een totaalervaring als het om beauty gaat. De gediplomeerde en ervaren kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, tandenwitters en nagelstylisten werken samen onder één dak met hetzelfde doel: u de optimale beautybeleving bieden. U kunt er makkelijk met het hele gezin naartoe. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, geniet u van een massage en terwijl uw man een facial ondergaat, laat u uw haren en nagels doen. Ideaal toch?

De schoonheidssalon van MOOI Institute biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon, inclusief het gebruik van vooraanstaande merken. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor wittere tanden; al onze diensten worden precies op uw wensen en behoeften afgestemd, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past. Alle specialisten van MOOI Institute hebben een cursus gevolgd bij elk beautymerk waarmee ze merken. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we u de beste pedicure nabij Bergschenhoek bieden!

Bezoek ons beautyhuis

Lijkt een bezoek aan ons beautyhuis u wel wat? U kunt bij MOOI Institute makkelijk afspraken combineren of gezellig samen met familie of vriendinnen in ons beautyhuis van verschillende behandelingen genieten. U kunt een afspraak voor de pedicure nabij Bergschehoek maken door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. Bekijk de prijzenlijst voor de verschillende pedicurebehandelingen.

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: