Pedicure Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele beautysalon voor een pedicure in Rotterdam? De manicure- en pedicure specialisten van MOOI Institute verzorgen graag uw pedicure in Rotterdam. Kom in ons beautyhuis in Rotterdam helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicure behandeling. Bij MOOI Institute kunt u genieten van een heerlijke verzorgende pedicure en nog veel meer andere behandelingen!

U kunt naast voor een pedicure behandeling ook perfect bij ons terecht voor vele andere beauty behandelingen zoals een bezoekje aan de kapper of de manicure.

Pedicurebehandelingen van MOOI Institute

Voeten dragen u uw hele leven lang, dus een pedicure is zeker geen overbodige luxe. Je voeten verdienen zeker wat speciale aandacht. Veel mensen denken dat een pedicure gelijk staat aan het laten lakken van de teennagels, maar niets is minder waar. Een pedicure is namelijk veel meer dan dat. Maar wat houdt een pedicure behandeling bij MOOI Institute dan precies in?

Tijdens deze pedicure behandeling kunnen we uw teennagels knippen, de nagelriemen verzorgen, verdikte nagels frezen, likdoorns verwijderen en nog veel meer! Een pedicure behandeling zorgt er dus niet alleen voor dat u mooie verzorgde voeten en nagels heeft, maar verhelpt ook allerlei voetklachten zoals eelt, likdoorns of teennagelproblemen zoals schimmelnagels of kalknagels.

Onze gediplomeerde pedicure specialisten hebben heel veel ervaring in dit vak en verzorgen verschillende pedicure behandelingen voor u. Van een voeten spa met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. Op het gebied van pedicures bieden wij voor ieder wat wils aan! Staat uw gewenste behandeling niet in onze prijslijst en heeft u andere wensen op het gebied van pedicure? Laat het ons gerust weten, want we luisteren graag naar uw wensen.

Voor de pedicure behandelingen hanteren wij de volgende standaardprijzen:

 • Pedicure met een duur van 45 min: €30-,
 • Pedicure met nagels lakken van 60 min: 37,50-,
 • Voeten spa bubble, scrub, masker, lotion van 30 min: €19,95-,
 • Voetenspa met nagels lakken 45 min: €27,50
 • Voetenspa met Shellac of Gelcolor 75min: €44,95
 • Voetenspa met pedicure 60 min: € 37,50-,
 • Pedicure met Shellac of Gelcolor van 90 min: €55-,
 • Voetenspa met pedicure en lakken 90 min: €49,50
 • Voetenspa met pedicure en Shellac of Gelcolor 120 min: €69,50
 • Nagels van de voet lakken: €10-,
 • Pedicure met shellac of gelcolor van 90 min

De producten die wij gebruiken voor pedicures

Voor de mooiste lak resultaten zijn vooraanstaande merken vereist. MOOI Institute maakt daarom gebruik van nagellak merken O.P.I en CND Shellac. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels.

Pedicure Rotterdam

 

 

 

Ook met CND Shellac heeft u wekenlang plezier van prachtige stevige nagels. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is namelijk zeer uitgebreid.

Over MOOI Institute

In 2016 heeft MOOI Institute haar deuren geopend. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring.

Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. kapper en pedicure is gevestigd in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Daarnaast staan wij ook bekend om onze tanden bleken techniek en de gezichtsbehandeling. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.