Permanente make-up Eyeliner

Regelmatig horen wij van onze klanten dat zij dagelijks tijd besparen met de permanente make-up. Wie wil dat niet in de tijden dat wij het allemaal zo druk hebben. De permanente make-up kan niet alleen bij de wenkbrauwen, maar ook op de ooglijnen en de lippen. Tijdens de intake bespreken wij de perfecte vorm die bij je past en zorgen er voor dat het naar wens uit komt. Hoe eyeliner gezet wordt en welke soorten er zijn zal ik je op de deze pagina verder uitleggen.

Hoe wordt permanente make-up eyeliner toegepast?

Wij werken met een ultrafijne naalden die met behulp van een apparaat het pigment aanbrengt. uiteraard wordt gedurende behandeling alle veiligheidsvoorschriften en hygiemaatregelen van GGD getroffen. Het pigment wordt onderhuids door middel van fijne bewegingen aangebracht. Indien gewenst brengen wij eerst een verdovende zalfje aan om minder pijn tijdens de behandelingĀ  te ervaren. Natuurlijk is pijn grens bij een ieder anders en zullen dit tijdens de intake of voor de behandeling met u uitvoerig bespreken.

Waarom de permanente make-up eyeliner?

Het kan zijn dat jij niet te veel make-up draagt of gevoelig bent voor een van de bestanddelen van een eyeliner. Maar je wilt net alle vrouwen altijd verzorgd uit zien. Soms wil je niet je uren voor de spiegel staan de juiste eyeliner te tekenen. Hoe de eyeliner er uit gaat zien bepaal jij. Een doorgetrokken eyeliner is een veel gehoorde wens wat we waar kunnen maken.