Visagie Rotterdam

Bent u op zoek naar een ervaren visagist die uw visagie in Rotterdam kan verzorgen? En bent u van plan de visagie te combineren met het opsteken van uw haar of wilt u ook een manicure doen? Dan heeft u geluk in Rotterdam, want MOOI Institute biedt u al deze diensten aan in één en dezelfde beautysalon! MOOI Institute is een beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt.

Bij MOOI Institute vindt u de beste nagelstylisten, kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten en meer. Wilt u bijvoorbeeld uw visagie in Rotterdam laten verzorgen, omdat u gaat trouwen? Of heeft u leuk feestje of een etentje op de planning staat later op de dag?

Wij verzorgen graag uw bruidsmake-up of we creëren een feestelijke of natural look naar uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze beautymerken

Onze gediplomeerde visagisten gebruiken voor de visagie in Rotterdam bij MOOI Institute de volgende beautymerken:

  • M.A.C. Cosmetics
  • Bobbi Brown
  • Kat Von D Beauty

Deze merken zijn met zorg gekozen, omdat wij kwaliteit belangrijk vinden. De kwaliteit van de producten ziet u namelijk terug in het eindresultaat.

Onze visagie diensten

Wij steven er altijd naar een look te creëren waarbij u zich goed voelt, een look die bij u past! Wilt u stralen op een feest of een andere bijzondere gelegenheid? Wilt u advies over hoe u zichzelf het beste kunt opmaken? Of bent u toe aan een andere look? Al uw beautyvragen worden beantwoord in ons beautyhuis, waar u bovendien volledig tot rust kunt komen. De oneindige veelzijdigheid op beautygebied: dát is de schoonheid van MOOI Institute.

Maak gerust een afspraak bij MOOI Institute en wij zorgen ervoor dat uw visagie wens uitkomt. We luisteren altijd nauw naar uw wensen, zodat u écht tevreden onze beautysalon verlaat.

Gaat u trouwen? Voor bruidsmake-up bent u ook absoluut aan het juiste adres bij MOOI Institute. Onze beautysalon biedt zeker uitkomst, want naast bruidsvisagie vindt u alles wat u nodig heeft, van gezichtsbehandelingen tot manicure en pedicure, bieden wij u onder één dak. Op de dag zelf is dit zeker makkelijk! Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak naar keuze!

Maak een afspraak voor visagie in Rotterdam!

Om een afspraak te maken voor visagie in Rotterdam komt u naar MOOI Institute. U maakt een afspraak door het contactformulier op de website in te vullen of door ons te bellen: 010 2126044. Specifieke wensen kunt u altijd doorgeven, ook via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze visagie? Stel dan gerust uw vraag, wij beantwoorden uw vragen graag. Bekijk ook vast ons prijzenoverzicht op de website. U bent van harte welkom bij MOOI Institute in Rotterdam!