MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

MOOI Institute: de complete beautysalon

Lijkt het u ideaal om al uw beautyafspraken te kunnen combineren onder één dak, zodat u een hele of halve dag kunt relaxen in één salon, maar dan wél al uw gewenste behandelingen voor uw beautyroutine erop heeft zitten? Het lijkt zowaar een droom, helemaal als je hier een dagje met vriendinnen van zou maken, maar het is mogelijk vlakbij Berkel en Rodenrijs! Bij MOOI Institute kunt u naar de kapper nabij Berkel en Rodenrijs, genieten van een manicure nabij Berkel en Rodenrijs en daarna of tegelijk direct door voor een pedicure in de buurt van Berkel en Rodenrijs. MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Over MOOI Institute

In 2016 heeft MOOI Institute haar deuren geopend. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. kapper en pedicure is gevestigd nabij Schiebroek in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.

Kwaliteit gegarandeerd

Komt u naar de kapper in Berkel en Rodenrijs? Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Daarbij maken we gebruik van de merken Redken en Kérastase. Voor de pedicure en manicure nabij Berkel en Rodenrijs hebben we ervoor gekozen om te werken met O.P.I. en CND Shellac. Uw pedicure bij Berkel en Rodenrijs combineren met een schoonheidsbehandeling? Bekijk in de prijzenlijst welke behandelingen wij aanbieden. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken onze specialisten gebruik van professionele merken, namelijk IMAGE skincare en Dermalogica.

Afspraken combineren

MOOI Institute is dé ultieme en meest complete beautysalon van Rotterdam en omstreken. Wij doen echt alles op het gebied van beauty en alle behandelingen voeren we in onze eigen salon uit. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en behandelingen:

  • Kapper
  • Visagie
  • Manicure & pedicure
  • Nagelstylisten
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Ontharing

Bezoek onze complete beautysalon

Lijkt een bezoek aan ons complete beautyhuis u wel wat? U kunt bij MOOI Institute makkelijk afspraken combineren of gezellig samen met vriendinnen in ons beautyhuis tegelijk van verschillende behandelingen genieten. Gaat u trouwen? Dan biedt onze beautysalon zeker uitkomst, want alles wat u nodig heeft, van kapper tot manicure en pedicure, vindt u onder één dak nabij Berkel en Rodenrijs. Wel zo makkelijk! Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak naar keuze!

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: