Wilt u een gezichtsbehandeling in Rotterdam? Het is belangrijk dat u altijd kiest voor een fijne gezichtsbehandeling, gegeven door een expert. Op deze manier krijgt u namelijk het beste resultaat en een heerlijke behandeling! Bij MOOI Institute bent u aan het juiste adres voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam.

Naast een gezichtsbehandeling kunt u ook bij ons terecht voor permanente make up, visagie, manicure, pedicure, nagelstylisten, ontharing en meer. We werken altijd en alleen maar met professionele en ervaren medewerkers. Daar kunt u op rekenen. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken we altijd gebruik van professionele merken die uw schoonheid op de juiste manier een handje helpen.

Gezichtsbehandeling in Rotterdam

Woont u in Rotterdam? Dan is het zeker de moeite waard om even langs te komen bij MOOI Institute. Wij bieden allerlei soorten gezichtsbehandelingen aan. U krijgt van ons de behandeling die perfect bij uw huidtype past. Onze schoonheidsspecialisten gebruiken professionele merken voor de gezichtsbehandeling in Rotterdam. IMAGE is zo’n vooraanstaand merk.

Gezichtsbehandeling Rotterdam

 

 

 

 

 

 

De huidverzorgingsproducten van Dermalogica doen wat ze beloven: optimale verzorging voor ieder huidtype. Huidverbetering is het allerbelangrijkste voor het merk. De producten halen het allerbeste uit ieder huidtype.

Geniet van een gezichtsbehandeling door MOOI Institute

Ook in Rotterdam West zijn wij actief. MOOI Institute gezichtsspecialisten werken ook met het hoogstaande internationale merk IMAGE skincare. Het is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten. Een mooie huid begint bij een gezonde huid, is het motto van IMAGE skincare.

Dé gezichtsbehandeling voor de donkere huid

MOOI Institute heeft ook speciale gezichtsbehandelingen voor de donkere huid. Een donkere huid heeft meer pigment dan een blanke huid. Een donkere huid is ook eerder vettig, verstopt en verhoord. Er is een grote kans dat de huid ook verschilferend. De oplossing daarvoor is de gezichtsbehandeling genaamd peeling. De donkere huid wordt zachter.

Gezichtsbehandeling in door experts

Wij zijn MOOI Institute: hét beautyhuis met alles op het gebied van schoonheid. Alle experts vindt u bij ons onder één dak: kappers, nagelstylisten, masseurs, visagisten en schoonheidsspecialisten. Ons doel? U altijd stralend de deur uit zien lopen! Wij hebben altijd de onderstaande voordelen:

  • Een persoonlijk advies voor uw huid;
  • Plek voor het hele gezin;
  • Professionals die u helpen;
  • Jarenlang ervaring;
  • Scherpe tarieven.

MOOI Institute is u van dienst!

Kom naar MOOI Institute en reken op onze kennis en expertise! Wat uw voor een huid uw ook heeft, wij kunnen u uitstekend helpen. Doordat we veel ervaring hebben, weten we goed wat uw gezicht nodig heeft. Wanneer u een afspraak bij ons maakt, kunt u vertrouwen op een fijne gezichtsbehandeling!

Maak direct een afspraak.

De schoonheidssalon van MOOI Institute biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor permanente make up… en veel meer! Kom dan langs bij MOOI Institute!

Zo kunt u direct een afspraak maken bij de kapper, mocht u dat willen. Of misschien wilt u wel een pedicure. Bekijk de prijzen op onze website en maak direct een afspraak!

We verwelkomen u graag in ons beautysalon in Rotterdam.