MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Beautysalon Schiebroek

Bent u op zoek naar een beautysalon in Schiebroek, een kapper in Schiebroek of een pedicure salon in Schiebroek? Als u toch van plan bent een bezoek aan al deze salons te brengen, dan is het best fijn als al deze diensten onder één dak zitten, toch? MOOI Institute is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee MOOI Institute werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Over MOOI Institute

In 2016 heeft MOOI Institute haar deuren geopend. De specialisten die bij MOOI Institute werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit MOOI Institute werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. kapper en pedicure is gevestigd nabij Schiebroek in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.

Onze expertises

Met 6 gedreven medewerkers verzorgen we alle diensten bij MOOI Institute. Wij hebben voor elke dienst of behandeling gekozen voor kwalitatieve merken, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit van een merk bijdraagt aan het eindresultaat. Wij streven altijd naar perfectie en willen u een ontspanningsmoment in ons beautyhuis bezorgen.

Komt u voor een kappersbezoek in Schiebroek? Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Daarbij maken we gebruik van de merken Redken en Kérastase. Voor de manicure en pedicure nabij Schiebroek hebben we ervoor gekozen om te werken met O.P.I. en CND Shellac. Uw pedicure combineren met een schoonheidsbehandeling? Bekijk in de prijzenlijst welke behandelingen wij aanbieden. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken onze specialisten gebruik van professionele merken, namelijk IMAGE skincare en Dermalogica.

Verwen uzelf voor bijvoorbeeld een feestje met onze visagie. Onze visagisten zorgen voor adembenemende resultaten met merken zoals M.A.C., Make-up Studio Professional Make-Up, Bobbi Brown en Kat Von D Beauty. Ook voor bruidsmake-up kunt u in onze beautysalon terecht. Wilt u voor bijvoorbeeld voor de bruiloft ook uw tanden bleken? MOOI Institute maakt voor het bleken van tanden gebruik van de Adore Your Smile behandeling van Peau d’Or. Dit is een 100% natuurlijke en pijnloze methode voor het witten van uw tanden.

Bezoek ons beautyhuis

Lijkt een bezoek aan ons beautyhuis u wel wat? U kunt bij MOOI Institute makkelijk afspraken combineren of gezellig samen met vriendinnen in ons beautyhuis tegelijk van verschillende behandelingen genieten. Gaat u trouwen? Dan biedt onze beautysalon zeker uitkomst, want alles wat u nodig heeft, vindt u onder één dak. Wel zo makkelijk! Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak naar keuze!

Afspraak makenContact
%d bloggers liken dit: