MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat je verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Manicure & pedicure

Geef uw handen en voeten de aandacht die ze verdienen met een manicure- of pedicurebehandeling van MOOI Institute! Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei (schadelijke) stoffen van buitenaf en uw voeten zorgen er iedere dag voor dat u zich kunt voortbewegen. Doordat deze lichaamsdelen dagelijks worden belast is het niet verkeerd om ze af en toe eens lekker in de watten te leggen.

De manicure- en pedicurespecialisten van MOOI Institute zorgen er graag voor dat uw handen en/of voeten weer zijdezacht aanvoelen, verzorgen uw nagels en voorzien ze desgewenst van een mooi kleurtje. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verwijderen van eelt, likdoorns en andere ongemakken.

Merken

cnd

Wekenlang plezier van prachtige stevige nagels, dat is wat CND Shellac u biedt. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

%d bloggers liken dit: